JVS

Morjens.

Alkeis/kertausjakso on tältä erää saatu päätökseen. Kiitokset mukana olleille junnuille, huoltajille ja ohjaajille. Jatkossa kaikki junnut ja huoltajat voivat tulla mukaan viikkoharjoituksiin, jotka pidetään kesäkuussa torstai-iltaisin 22.6. ja 29.6. Katsotaan sitten osallistujamäärän ja taitotason kehittymisen mukaan onko tarvetta jakaa porukkaa kahteen ryhmään. Heinäkuussa on tavoitteena pitää harjoitukset vähintään kerran viikossa. Voisimme pitää joskus myös pidemmän harjoituskerran (esim. klo 14-20 tai klo 12-18, lepo/evästauko välissä), jos sellaiseen on riittävästi kiinnostusta.

Harjoitusten tavoitteena on suorittaa ns. vihreä merkki kesäkauden aikana ja osa porukasta voisi tavoitella syksymmällä jo sinistä taitotasomerkkiä. Kesäkauden lopulla aloitetaan pitkästä aikaa myös kevytveneiden harjoituskilpailut joko harjoitusten yhteydessä tai seuran keskiviikkokilpailujen yhteydessä omalla radalla.
Näistä kaikista asioista kerrotaan harjoituksissa lisää.

Muistakaa laittaa nimenhuutoon ilmoittautumiset ja poissaolot. Se helpottaa huomattavasti harjoitusten suunnittelua.

Nähdään jollarannassa,
t.Tuomo

JVS

Tervehdys kaikki uudet ja vanhat juniorit, huoltajat ja ohjaajat.

Muistakaa ilmoittautua nimenhuudossa mukaan harkkoihin (tai poissaolot) niin ohjaajat osaavat vähän miettiä päivän harjoituksia osallistujien määrän perusteella. Parina viime vuonna junioritoimikunta on myös palkinnut aktiivisimmat juniorit ja nimenhuudon ilmoittautumistilasto on ollut sille yhtenä perusteena. Jos ilmoittutuminen unohtuu tai muuttuu, voit korjata sen jälkikäteen tai ilmoittaa ohjaajalle. Ohjaajat tarkistavat ilmoittautumiset ajoittain.

Alkeisopetus ja -kertaus on hyvässä vauhdissa ja ensi viikolla alkaa harjoittelu vesillä (ma-ti-ke-to). Mukaan joukkoon kerkiää vielä hyvin. Varusteina pitäisi olla sopivat veneilyliivit, sään mukainen, vettä sietävä vaatetus. Märkäpuku ei ole pakollinen mutta auttaa pysymään lämpimänä, jos tulee uintireissuja harjoitusten aikana tai niiden jälkeen - järvivesi on vielä aika kylmää. Jos on lämmin keli, vesipullo, aurinkorasva ja aurinkolasit ovat hyvät lisävarusteet.

Torstaiharjoitukset pidetään läpi kesäkuun, jos niihin on ilmoittautunut puoleen päivään mennessä vähintään 2 junioria. Poikkeuksista ilmoitetaan nimenhuudon ja/tai whatsappin kautta (ryhmään liittymislinkin saa minulta). Harjoitukset jatkuvat heinäkuussa, mutta päiviä/vuoroja ei olla vielä sovittu tarkemmin ohjaajien kanssa. Niistä tulee infoa myöhemmin.

Nähdään jollarannassa,
t.Tuomo

JVS

Hei!

Kevään kerhoiltojen ja harjoitusten viikonpäivä on muuttunut.
Sähköpostiäänestyksen voittajaksi eli uudeksi kokoontumispäiväksi tuli TORSTAI.

Ensimmäinen kerhoilta ja toimikunnan kokous on siis TORSTAINA 13.4. !!! Kaikki junnut ja huoltajat tervetuloa. Käykää vahvistamassa ilmoittautumisenne nimenhuutoon.
Toukokuun lopulla yksi harjoituspäivä olisi helatorstaina, mutta mietitään sitä myöhemmin, vaihtoehtona voisi olla vapaapäivä, päiväleiri tms. pidemmät harjoitukset.
Muistakaa myös ilmoittautua Meriturvan tapahtumaan, jos se kiinnostaa. Kolme junnua olisi nimenhuudon mukaan lähdössä, mietitään kyydit Lohjalle ja aikataulut osallistujien kesken vähän myöhemmin, alustavasti Lohjalla olisi oltava n. klo 10.

t.Tuomo

Juhani

Voin lähteä jos tarvitaan Lohjalle SPV:n tapahtumaan la 29.4.
Juhani A

JVS

Hei,

jollapurjehduskausi lähestyy loppuaan säännöllisten viikkoharjoitusten osalta. Ensi tiistaina on viimeinen kerta. Kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille mukana olleille. Jatkossa pidetään 'kerhoiltoja' satunnaisesti ja niistä ilmoitetaan nimenhuudossa. Syyskuun lopulla on talkooilta tai pari, jolloin jollat pestään, kuivataan ja ainakin osa pakataan kontteihin. Kumiveneet nostetaan trailereille ja pohjat pestään (puuhaa aikuisille sekä junnuille, ei kannata laittaa parhaimpia vaatteita päälle, kahvi&mehutarjoilu). Lokakuun alkupuolella pidetään jollakauden päättäjäiset, keksitään jotakin kivaa puuhaa ja varataan taas vähän syötävää. Ja jaetaan ainakin kauden aktiivisimmalle osallistujalle pieni palkinto. Ja SPV:n vihreä pinssi sitä vastaavan taitotason tällä kaudella saavuttaneille. Ja suunnitellaan talviohjelmaa ja tulevaa kautta. Jos teillä on jo nyt mielessä hyviä ideoita toimintamme kehittämiseksi tai muuta palautetta niin minulle voi laittaa viestiä.

Nähdään.
t.Tuomo

Vesa

"Isompien" puolella suunnitellaan vielä paria kilpailua loppukaudelle joihin molempiin voi junnut osallistua aivan hyvin.
Toiseen jopa kevytveneellä! Tosin kyse kaksinpurjehduskisasta, mutta kevytveneluokka mukana. Esim.zoomeilla voisi ajatella että kaksi zoomia purjehtisi joukkueena..?
Toivon että myös junnuilla olisi vireetä toimintaa myös syksyllä ja talvella.. kuitenkin piiitkä aika ensi kesään.
Täytynee katsoa että jos kerkiäisi antaa omaa panosta mukaan.

T: Vesa K

Jaakko

Hei,
valittetavasti Jaakko ei huomenna pääse, mutta jos mahdollista olemme mukana kerhoilalla ja talkoolla.
t. Ole, Silke + Jaakko