JVS

Hei.

Junioreiden peruskurssi alkoi eilen Juurikkasaaren tukikohdassa. Tänään keskiviikkona klo 17:30 alkaen kerrataan vielä eilisen asioita niiden kanssa, jotka eivät eilen päässeet mukaan. Tänään päästään myös purjehtimaan parilla-kolmella veneellä kipparia vaihdellen, joten omat veneily/purjehdusliivit mukaan. Veneseuralta löytyy lainaksi joitakin pieniä kokoja. Tuulta ja vettä sietävät vaatteet päälle, märkäpuku on suotava mutta ei pakollinen koska vesi on jo kohtalaisen lämmintä. Jos huoltajat haluavat mukaan turvaveneeseen, kannattaa ottaa omat veneilyliivit mukaan. Huoltajat tarvitaan harjoitusten alussa paikalle, jotta saamme kirjallisesti vahvistettua ilmoittautumiset.

Nähdään Juurikassa,
t.Tuomo

JVS

Hei,
Toukofestiin esittelijöiksi/avustajiksi tulijat (vielä kerkiää mukaan!!!). Laitoin tapahtuman infotiedoston tuonne kuvat-ja meteriaalit osioon. Laittakaa minulle mahd. pian sähköpostilla, whatsappilla tms. viestiä minä päivinä ja kellonaikoina olette käytettävissä niin hommaan teille rannekkeet/liput alueelle. Tapahtuma on auki 9-15 tiistaina ja keskiviikkona, rakentaminen tänään klo 19 asti ja kamojen purku ke klo 15 jälkeen. Haen tänään illalla simulaattorin ja zoomin + varusteet Juurikasta ja vien ne tapahtumapaikalle ja voin hoitaa niiden kuljetuksen takaisin keskiviikkona.
t.Tuomo

Pekko

Minä ja Juho voidaan tulla iltapäivällä. Juho haluaisi vesille, jos mahdollista.

JVS

Moi,
ensi torstain (17.5.) ohjatut harkat peruttu!
=================================
Tiina ei pääse ohjaajaksi eikä meillä ole nyt (vara)ohjaajaa. Omatoimisesti voi käydä silti harjoittelemassa tai muuten vain laiturilla aurinkoa ottamassa. Omatoimiharjoittelu on mahdollista myös muulloin, esim. viikonloppuisin. Avaimen kontteihin saa minulta lainaksi.

Pyydämme ilmoittautumaan (in/out) nimenhuudon tapahtumiin viimeistään edellisenä iltana. Mieluiten kuitenkin heti kun tiedätte osallistuvanne tai olevanne poissa niistä. Helpottaa tapahtumien suunnittelua. Ohjattuja viikkoharjoituksia ei pidetä mikäli ennakkoon ilmoittautuneita on harjoituspäivän aamuna (klo 8) vähemmän kuin 3 junnua.

Kalamarkkinoille (ensi viikonloppuna) ja Toukofestiin (rakennuspäivä 28.5. ja tapahtumat 29.-30.5) tarvitaan vielä avustajia. Ilmoittautumiset nimenhuutoon. Sinne voi laittaa myös kommentin kellonajasta milloin voi olla mukana, jos koko päivä ei sovi.

t.Tuomo (ja Tiina)

Ole ilmoittautui in

en ehdi koko päiväksi Ole