Ole ilmoittautui in

en ehdi koko päiväksi Ole

JVS

Purjehdusleirille?

JVS junioreilla on nyt mahdollisuus osallistua Vääksyn Jollakeskuksen ja Lahden purjehdusseuran järjestämille leireille, jotka on nyt listattu tänne nimenhuutoon. Esim. Naumin leirin järjestäjän kanssa on sovittu, että sinne pääsee mukaan 'jäsenhintaan' 230eur/henkilö. Leireille pitää ilmoittautua virallisesti järjestäjien nettisivujen kautta, mutta olisi hyvä, että ilmoittautuminen kirjataan myös tänne nimenhuutoon. Leirimahdollisuuksia voi tulla lisää kevään aikana (mm. SPV:n ja luokkaliittojen leirit).

Muistakaa myös kerhoilta torstaina 12.4. ja vielä kerkiää mukaan Lohjalle Meriturvan hallille Jollakauden avajaisiin (SPV:n tapahtuma). Nimenhuutoon on nyt kirjattu myös alkukauden viikkoharjoitusajat. Voi olla, että yksi kerhoilta tms. tapahtuma pidetään niitä ennen.

t.Tuomo

Tuomo

Moi.

Kevään ensimmäinen kerhoilta on Juurikassa torstaina. Mukavasti on tullut ilmoittautumisia mutta vielä mahtuu mukaan...
Lisäsin Nimenhuudon "Kuvat ja materiaalit" alueelle SPV:n tuoreimman junnukirjeen. Siellä on mm. asiaa SPV:n tapahtumista.

Linkki: https://jvsjunnut.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Junnukirje_seuroille_2018_maaliskuu.pdf&id=826994

Nähdään Juurikassa torstaina.

P.S. Muistakaa lauantaina sääntökoulutus ja kiirastorstaina AaltoAlvariin!

JVS

Huhuu KAIKKI Junnut ja Huoltajat. Kesän purjehdusharjoituksiin kaivataan lisää junnuja. Käykää ilmoittautumassa Nimenhuutoon tai tulkaa suoraan rannalle. Harjoitukset pidetään vain jos on vähintään 2 junnua ilmoittautunut. T.Tuomo.