UUDET JUNNUT JA VANHEMMAT: Voitte liittyä joukkueeseen sinistä "Liity joukkueeseen" -tekstiä klikkaamalla. Liittymiseen tarvittava salasana on pienellä "jvs". Voit liittyä uudestaan mikäli olet unohtanut salasanasi tai sähköpostiosoite on muuttunut. Liittyminen ei sido mihinkään maksuihin tai osallistumiseen. Nimenhuuto toimi lähinnä tapahtumien tiedotuskanavana. Lisätietoja: tuomo.korkolainen(at)jvs.fi

Laji Purjehdus
Kotipaikka Jyväskylä
Sarja Optimistijolla, Zoom8, 380, Laser, 29er
Jäseniä 37
JVS

Morjens.

Alkeis/kertausjakso on tältä erää saatu päätökseen. Kiitokset mukana olleille junnuille, huoltajille ja ohjaajille. Jatkossa kaikki junnut ja huoltajat voivat tulla mukaan viikkoharjoituksiin, jotka pidetään kesäkuussa torstai-iltaisin 22.6. ja 29.6. Katsotaan sitten osallistujamäärän ja taitotason kehittymisen mukaan onko tarvetta jakaa porukkaa kahteen ryhmään. Heinäkuussa on tavoitteena pitää harjoitukset vähintään kerran viikossa. Voisimme pitää joskus myös pidemmän harjoituskerran (esim. klo 14-20 tai klo 12-18, lepo/evästauko välissä), jos sellaiseen on riittävästi kiinnostusta.

Harjoitusten tavoitteena on suorittaa ns. vihreä merkki kesäkauden aikana ja osa porukasta voisi tavoitella syksymmällä jo sinistä taitotasomerkkiä. Kesäkauden lopulla aloitetaan pitkästä aikaa myös kevytveneiden harjoituskilpailut joko harjoitusten yhteydessä tai seuran keskiviikkokilpailujen yhteydessä omalla radalla.
Näistä kaikista asioista kerrotaan harjoituksissa lisää.

Muistakaa laittaa nimenhuutoon ilmoittautumiset ja poissaolot. Se helpottaa huomattavasti harjoitusten suunnittelua.

Nähdään jollarannassa,
t.Tuomo

Kommentti tapahtumaan

Huoltaja ilmoittautui in
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteystiedot 2016

Junioripäällikkö: Tuomo Korkolainen, tuomo.korkolainen(at)jvs.fi

Alkeiskurssi 2016: Vastuuohjaaja Jari Ojala